Logotyp

Ny elanslutning

Ska du bygga ett nytt hus eller håller du på att dra in el i sommarstugan? I så fall behöver du antagligen en nyanslutning.

Skaffa en installatör

Först måste du anlita en behörig elinstallatör. Installatören ska skicka en föranmälan till oss, och se till att den skickas minst sex veckor innan arbetet med elanslutningen ska börja. I föranmälan ska fastighetsbeteckning anges och en situationsplan ska bifogas.

Elektriska installatörsorganisationens (EIO) hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan ni söka efter behöriga installatörer.

Vad kostar en nyanslutning?

Det varierar från fall till fall. Kostnaden beror på vilka förändringar, nybyggnader och annat arbete som vi måste göra. Kontakta kundservice för mer information

Gör så här

Fyll i offertförfrågan eller kontakta en behörig elektriker som ska skicka in en så kallad föranmälan till oss. När vi fått in erforderliga uppgifter skickar vi en offert till dig. Offerten får du normalt inom tio arbetsdagar.

Skicka i god tid

Se till att din föranmälan kommer till oss senast sex veckor innan du vill att arbetet ska starta. Skicka med din fastighetsbeteckning och en situationsplan.

Kom ihåg att du alltid ska kontakta en behörig elinstallatör som hjälper dig.

Senast publicerad: måndag 20 maj 2019 12:45

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen