Förlängd garanti

Om du redan är fjärrvärmekund hos oss och bor i villa har du möjlighet teckna förlängd garanti för din fjärrvärmeväxlare så du inte behöver bekymra dig om framtida problem.

Med förlängd garanti behöver du inte bekymra dig om framtida problem med din fjärrvärmeväxlare. Om du äger en villa i Sandviken eller Storvik som är ansluten till vårt fjärrvärmenät finns möjligheten att teckna en förlängd garanti på fjärrvärmeväxlaren om följande villkor uppfylls:

  • Fjärrvärmeväxlaren ska vara köpt av Sandviken Energi eller av typen Redan VX2000 eller Redan Sekundex.
  • Fjärrvärmeväxlaren ska ha besiktats av Sandviken Energi.
  • Eventuella åtgärder bekostas av kunden innan avtalets start.

Du får hjälp 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året av fjärrvärmens beredskapspersonal.

Alla "fjärrvärmeprylar" som finns från det att vår fjärrvärmeledning kommer in i ditt hus fram till och med avstängningsventilerna på fjärrvärmeväxlarens sekundärsida, repareras eller utbytes av oss i de fall de skulle gå sönder (pumpar, växlare, expansionskärl, reglerutrustning, ventiler etc.).

Förlängd garanti kostar 95 kr/månad inklusive moms, som påförs din faktura.

Utan förlängd garanti

Naturligtvis kan du ringa till oss under beredskapstid (felanmälan utanför kontorstid) även om du inte har ”förlängd garanti”. Du står då för arbetskostnad samt alla eventuella reservdelar/material på fjärrvärmeväxlaren, enligt fastställd prislista.

Intresseanmälan för Förlängd garanti

Fält markerade med * är obligatoriska.

Hur kan vi hjälpa dig? * (obligatorisk)
Hur kan vi hjälpa dig?
Uppsägning av fjärrvärme

Uppsägning av fjärrvärme gör du via Kundservice och om ärendet gäller flytt så använder du formuläret för anmälan om utflytt.