Logo

Din bild på våra kabelskåp?

Nu kan du tävla om att få din bild uppsatt på något av våra kabelskåp i kommunen. Fotografera en plats eller sak som ger dig energi och skicka in till oss.

Vår jury kommer att utse fem vinnare som får pryda varsitt kabelskåp!

Kanske har du redan hunnit tagit en härlig försommarbild på något som laddar dig med energi? Om inte, så har du hela sommaren på dig att ta en bild och skicka in till oss! Tävlingen pågår till och med fredag 30 augusti. Vår jury kommer därefter att sammanträda och välja ut fem vinnare som förutom äran i att få sin bild monterad på ett kabelskåp också vinner två biobiljetter.

Bilden ska visa nåt som ger energi - kanske en härlig plats eller en sak som ger en god känsla i magen. Bilden ska vara tagen någonstans i Sandvikens kommun och tanken är att den ska bidra till att göra vår närmiljö ännu lite trevligare.

Vi kommer att kontakta vinnarna efter att tävlingen avslutats och vi kommer också att visa upp de vinnande bilderna i våra sociala medier och här på vår webb. Även bilder som inte vinner kan komma att visas upp i våra sociala medier. Vi hoppas att många vill vara med och tävla och göra Sandviken ännu trevligare!

 

Tävlingsregler

  • För att vara med i tävlingen laddar du upp din bild här i formuläret nedan.
  • Bilden ska vara från Sandvikens kommun och visa något som ger dig energi (skriv var bilden är tagen, vad den visar och varför den ger dig energi i formuläret).
  • Bilden skall vara din egen och du får delta med max tre bilder.
  • Bilden (även om du inte vinner) kan komma att publiceras i våra sociala medier.
  • En jury av medarbetare hos oss utser 5 bilder som uppfyller våra kriterier och får pryda fem skåp i höst.
  • Tävlingen pågår till och med 30 augusti.

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta vår Kundservice via chat här på webben, mejl eller telefon!Senast uppdaterat

cirkelstreck

Relaterat innehåll