Logo

Kunder med internettjänst från Sandnet - Sandnet - Servicearbete, Driftavbrott

Status: Åtgärdat

Typ av störning: Servicearbete, Driftavbrott

Startdatum för störning:

Starttid för störning:

Beräknat slutdatum för störning:

Beräknad sluttid för störning:

Ort: Kunder med internettjänst från Sandnet

Område eller vägar:

Information:

Driftavbrott Sandnet internet från kl. 23.00 måndag 6 november

Vi kommer uppgradera våra system under natten till tisdag vilket innebär att kunder som har internet-tjänst från Sandnet kan komma att påverkas av driftavbrott mellan klockan 23:00 på måndag 6 november till klockan 06:00 tisdag 7 november.

Vem påverkas av driftavbrottet?

Vi har sedan mitten av oktober haft flera avbrott i internetleveransen som vi förstår är besvärliga för er kunder. Avbrotten har drabbat stora delar av Sandvikens kommun och beror på en bugg i ett av våra centrala system. Det är framför allt de kunder som har upplevt dessa driftstörningar som kommer påverkas av avbrottet, men även andra kunder kan påverkas.

Uppgraderingen sker under hela natten, men enskilda driftavbrott för kunderna beräknas pågå 1-2 timmar. Uppgraderingen sker för att åtgärda buggen och störningarna långsiktigt.

Inga företagskunder med Enterprise-tjänst berörs av driftavbrottet.

Sandnet support

Om din internet-tjänst inte fungerar som vanligt efter uppgraderingen kan du testa att starta om din utrusning och fiberboxen. Om du fortfarande inte har åtkomst till internet efter det kan du kontakta Sandnet Support eller felanmäla via vår e-tjänst i Självservice Länk till annan webbplats., så hjälper vi dig!