Logotyp

Driftavbrott Sandviken, Hyttgatan - uppgradering av utrusning i bredbandsnät 24 april

Onsdagen den 24 april kommer vi uppgradera utrustning i fibernätet i Sandviken, Hyttgatan. I samband med det kommer kunder i området ha ett driftavbrott som beräknas vara cirka 15-30 minuter. Driftavbrottet kommer ske under dagtid.

Under 2019 kommer vi genomföra dessa arbeten för att uppgradera och kvalitetssäkra hela Sandnets fibernät för framtiden. Rent praktiskt betyder det att vi kommer byta en stor del av vår utrusning och att du som kund kommer få ett bredbandsnät med högre driftsäkerhet och som är anpassat för framtida tjänster.

Läs mer om hur fibernätet kvalitetssäkras för framtidenlänk till annan webbplats

Felsökning och support

Om du efter avbrottet fortfarande inte har någon åtkomst till internet så ber vi dig att först testa starta om den utrustning som sitter kopplad till fiberboxen. Detta kan till exempel vara en router eller en dator.

Om detta inte åtgärdar problemet så kan du vända dig till Sandnet supportlänk till annan webbplats för vidare felsökning.

Du som har en företagstjänst Medium eller Enterprise blir kontaktad innan planerat arbete.

Kontakta Sandnet Support

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandnet Support på telefon 026-24 21 21, via e-post support@hos.sandnet.se eller via chatt på hemsidan. Vi har öppet alla dagar, året runt mellan klockan 7.00-23.00.

Support - Sandnet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Efter en driftstörning

Om du fortfarande upplever störningar efter att vi har åtgärdat en störning, vänligen starta om din utrustning och kontakta Sandnet Support för felsökning om problemen kvarstår.

Prenumerera på information om oplanerade störningar

För att prenumerera på vår driftinformation gällande akuta oplanerade störningar och framtida servicefönster, besök sandvikenenergi.se/prenumerera
Där kan du också förändra en befintlig prenumeration.

Senast uppdaterad: 2019-04-17 11:03

Publicerad: 2019-04-15 14:10

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen