Logotyp

Driftstörning mejl @hos.sandnet.se

Adresser med @hos.sandnet.se har blivit blockerade av Google för att skicka mejl till Gmail.

De åtgärder vi genomfört för att häva blockeringen var att först undersöka mejltrafiken på vår mejlserver för att lokalisera källan för problemet. Vi upptäckte då onormal aktivitet på en av mejladresserna @hos.sandnet.se. Den antas ha blivit hackad och skickat ut en stor mängd skräppost. Mejlkontot har blivit suspenderat och aktiviteten från det har upphört. Blockeringen från Gmail kvarstår dock och vi återkommer när den hävts.

Vi vill att du som kund ska vara medveten om detta och ber om ursäkt för de eventuella problem det skapar för dig. Ärendet ligger hos Google och förväntas vara löst inom kort.

Kontakta Sandnet Support

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandnet Support på telefon 026-24 21 21, via e-post support@hos.sandnet.se eller via chatt på hemsidan. Vi har öppet alla dagar, året runt mellan klockan 7.00-23.00.

Support - Sandnet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Efter en driftstörning

Om du fortfarande upplever störningar efter att vi har åtgärdat en störning, vänligen starta om din utrustning och kontakta Sandnet Support för felsökning om problemen kvarstår.

Prenumerera på information om oplanerade störningar

För att prenumerera på vår driftinformation gällande akuta oplanerade störningar och framtida servicefönster, besök sandvikenenergi.se/prenumerera
Där kan du också förändra en befintlig prenumeration.

Senast uppdaterad: 2019-11-18 14:03

Publicerad: 2019-10-21 15:02

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen