Logotyp

Information om renovering av avloppsledningar

För att säkerställa en driftsäker bortledning av avlopp och dagvatten kommer Aarsleff på uppdrag av Sandviken Energi Vatten AB att utföra renoveringsarbeten av avloppsledningar på:

  • Lärkvägen, Ugglevägen, Falkvägen (Sandviken)
  • Torgbacken (Kungsgården)
  • Korsåvägen (Storvik)

Vi använder en miljövänlig och schaktfri metod för renoveringen. Den schaktfria metoden innebär att vi inte behöver gräva upp gatan utan för ert hus. Metoden medför inte någon avstängning av systemet utan ni kan använda ert avlopp under tiden för renoveringen. Vi kommer arbeta ute i gatan och behöver inte tillträde till er lägenhet/villa.

Under renoveringen kommer ånga att bildas samt en lukt av plast uppstå. Lukten är helt ofarlig men kan uppfattas olika mycket beroende av väderlek.

Framkomligheten för trafiken på området där renoveringen utförs kan påverkas.

Det huvudsakliga arbetet kommer bedrivas mellan kl. 07.00–22.00 mellan 3–7 juni. Vi hoppas att ni har förståelse för situationen och att ni har överseende med de eventuella problem vårt arbete kan orsaka er.

Information om driftstörningar och vattenläckor

Läs mer om vad som brukar hända vid driftstörningar och vattenläckor.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundservice på tel. 026-24 16 00. Kvällar och helger kommer du i kontakt med oss via vår felanmälan.

Prenumerera på information om oplanerade störningar

För att prenumerera på vår driftinformation gällande akuta oplanerade störningar, eller ändra din prenumeration, besök sandvikenenergi.se/prenumerera

Senast uppdaterad: 2019-05-07 15:26

Publicerad: 2019-05-07 15:26

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen