Logotyp

Felanmälan gatubelysning

Du gör din felanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer inte att få något svarsmail, men vi tar hand om din felanmälan.

Armatur

Lämna en felanmälan:


Kontaktuppgifter:
Kontaktuppgifter:
Dina kontaktuppgifter behöver vi för att få mer information om gatulampans placering, i de fall då belysningen tidvis fungerar.
Sandviken Energi lagar behandlar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679. I de allra flesta fall sker sådan behandling med stöd av avtalsgrunden i förordningen, för det fall den grunden inte skulle vara tillämplig lämnar du härmed ditt samtycke till att Sandviken Energi får behandla dina uppgifter i anslutning till och inom ramen för bolagets verksamhet, bland annat för att uppfylla tjänsteåtaganden, information om nya tjänster samt uppföljningar.
Kontakta oss
Bokmärk/dela

Gatubelysning i Lumsheden tillhör Falu kommun


Vi blir väldigt tacksamma när våra kunder felanmäler trasig gatubelysning. Den senaste tiden har vi dock fått många felanmälningar gällande gatubelysningen i Lumsheden, vilken tillhör Falu kommun.

Sandviken Energi Elnät AB är ett elnätsföretag som äger, driftar och utvecklar elnätet i området Lumsheden, men gatuljusen ansvarar Falu kommun för.

Tidigare har vi skött underhållet av gatubelysningen i Lumsheden när vi även hade uppdraget i Sandviken kommun, men nu har Sandvikens kommun en extern entreprenör och vi har inte längre de personella och maskinella resurser som krävs för att sköta underhåll på just gatubelysning.

Felanmälan till Falu kommun skickas via e-post till info@falun.se.

Senast publicerad: måndag 20 maj 2019 13:59

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen