Kvinna tar emot tekniker i sitt hem

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Behöver du en IT-tekniker på plats?

Efter uppkoppling av bredband/fiber kanske du vill komplettera med att dra mer kablar, eller har du problem med dator eller skrivare? Hänger sig routern eller har du dålig Wifi-täckning? Då kan det vara skönt att veta att det finns support lokalt i kommunen via PA-Data eller TST-gruppen.

IT-Tekniker på plats är en ny tjänst som du som boende i Sandvikenhus eller Heimstaden nu kan nå via Tjänsteportalen och Dina sidor. Länk till annan webbplats.

Har du inte tillgång till tjänsteportalen, inga problem — du kan naturligtvis få en IT-Tekniker på plats ändå genom att kontakta något av dessa företag direkt.

Pa-data. Länk till annan webbplats.
Tst-gruppen. Länk till annan webbplats.

Du vet väl att du kan få 50 procent av arbetskostnaden på rutavdrag? Information om rutavdrag på Skatteverkets hemsida. Länk till annan webbplats.

Sandviken Energis stadsnät är fritt för tjänsteleverantörer att leverera sina tjänster i och du som boende i kommunen kan välja mellan olika tjänsteleverantörer för tjänster som bredband, IP-TV, IP-telefoni och support.

Är du leverantör och skulle vilja erbjuda dina tjänster till Tjänsteportalen, kontakta vår kundservice via telefon 026-24 16 00 eller epost info@sandvikenenergi.se.