Logo
bild

Efterlysning: föreningar som behöver spån?

Nu efterlyser vi organisationer eller föreningar som är i behov av spån! Vi har bränsle över sedan vi stängde våra fjärrvärmepannor och vill gärna att det kommer till nytta!

I maj stängde vi av våra fjärrvärmepannor i värmeverket för sista gången eftersom vi byggt ihop vårt nät med Gävle Energis för att kunna ta del av restvärme från Gävle. Vi hann inte använda upp allt vårt bränsle och nu har vi en hög med spån över vid vårt värmeverk i Björksätra.

Vi vet att stall och ridklubbar har behov av spån och efterlyser därför föreningar eller organisationer (gärna som inriktar sig på barn- och ungdomsidrott) som kan ta emot ett lastbilslass. För att vi ska kunna leverera behöver man ha möjlighet att ta emot ett lastbilslass med spån. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla vår anläggning öppen för avhämtning utan vill i första hand köra ut spånet.

Om din förening eller organisation vill och kan ta emot ett lass ska du anmäla intresse i vårt formulär nedan. Formuläret är öppet till 9 augusti och därefter kommer vi att titta på ansökningarna. Vi kommer att kontakta alla som anmält intresse under augusti.

Senast uppdaterat