Logo

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Martin Jonsson och Henrik Wallén inspekterar elnätet med hjälp av drönare.

Jobba hos oss i sommar!

Kom och jobba hos oss på Sandviken Energi i sommar så får du både möjligheten att testa på ett yrke och knyta viktiga kontakter för framtiden.

Här på Sandviken Energi är vi cirka 160 medarbetare som varje dag jobbar för att göra vardagen enklare och mer hållbar genom våra leveranser av el, värme, fiber och energitjänster till Sandvikens kommun.

Vi erbjuder ett antal olika sommarjobb inom några av våra olika verksamhetsområden och interna stödfunktioner. Tjänsterna sträcker sig från maj till augusti men vi har vissa tjänster där man arbetar en kortare period.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram och LinkedIn.

Lediga jobb

Område:
Lediga tjänster
Tjänst Ansök senast
Inga lediga tjänster just nu.
Elmontörerna Rebecca Hagström och Andreas Åberg byter en transformator i Järbo.
Stina Eriksson pluggar till energisystemingenjör på Högskolan i Gävle. Hon har gjort sin co-op-praktik på Sandviken Energi och värmeverket

Ansök redan idag!

Ansökan skickar du elektroniskt via vår rekryteringsportal där du bifogar CV, personligt brev, och gärna en beskrivning om varför just du vill jobba hos oss. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället är vissa tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav. För dessa tjänster kan säkerhetsprövning vara aktuellt.

Hoppas vi ses i sommar!

Senast uppdaterat