bild

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vattenläckor i Sandviken åtgärdade

Sandviken Energi upptäckte två vattenläckor på fredagsmorgonen den 2 december och uppmanade under dagen kunderna att använda vattnet sparsamt till dess att allt fungerade som vanligt igen.

Vid klockan sju på morgonen kunde vi konstatera att ovanligt mycket vatten förbrukades samtidigt som vi såg hur nivåerna i vattetornen minskade. Vi misstänkte två vattenläckor och kunde under dagen lokalisera dem i Åshammar och Västanbyn.

Vår personal arbetade skyndsamt för att påbörja åtgärdsarbete samtidigt som vi uppmanade kunder att använda vattnet återhållsamt på grund av det låga vattentrycket.

Vid 18-tiden på kvällen hade läckorna lagats, vattentrycket återgått till det normala och ett fåtal kunder som varit utan vatten vid åtgärdsarbetet hade vatten tillbaka i kranen.

Uppdateringar som vi gjorde under dagen finns i vår driftinformation kring störningen. Även vissa fjärrvärmekunder kunder kunde uppleva problem med varmvattnet under dagen.

Ett stort tack till er kunder som samarbetat för att hålla nere förbrukningen under fredagen! Och ett stort tack till vår personal som alltid arbetar säkert med stort fokus på våra kunder för att leverera den bekvämlighet vi erbjuder varje dag!

Senast uppdaterat