Logo
En dam och en herre sitter på läktaren och vänder sig bak mot kameran. I bakgrunden syns fyra curlingbanor och barn.

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vi bjuder pensionärer på Curling-VM

I dag har Sandviken Energi bjudit 100 pensionärer i kommunen på Curling, sopplunch och en riktigt härlig energifylld dag på Göransson Arena.

Redan i helgen drog Curling-VM igång inne på Göransson Arena. Det svenska laget Team Hasselborg med Sara McManus och Sofia Måbergs från Gävle hann spela tre matcher under helgen och under måndagen väntade en fjärde match mot Turkiet, med både pensionärer och skolelever på läktarna.

Alla kommunens mellanstadieelever är inbjudna att delta och titta på matcherna under veckan. Utöver satsningen på skolelever arrangerades en särskild "pensionärsdag" under måndagen.

Sandviken Energi 💚 Energi

Eftersom vi på Sandviken Energi vill bidra till att våra kunder får vara med på folkfesten sponsrade vi PRO-föreningar i Sandviken och bjöd in pensionärer till arenan. Totalt gav vi bort 100 gratisbiljetter som gav inträde till alla måndagens matcher och dessutom bjöds pensionärerna på sopplunch.

– Spännande, och extra kul att se Sverige. Jag tror på vinst, sa en av damerna inför Sveriges match mot Turkiet.

– Jättekul att få komma hit och se på curling, jag ska titta på alla matcher, sa en herre som fick en av gratisbiljetterna.

Förutom spännande matcher och en trevlig lunch med underhållning fick pensionärerna tillgång till eventområdet med massor av roliga prova-på-aktiviteter och utställningsmontrar.

Hur det gick för Sverige mot Turkiet? Vinst så klart! 😊

Se fler bilder från pensionärsdagen nedan!

Två kvinnor i gul varseljacka ler och lämnar biljetter till en äldre dam och två herrar.
Närbild på en gul curlingsten.
Man intervjuas av journalist från P4 Gävleborg.
Två damer i förgrunden på läktaren. Bakom dem sitter barn och unga i Sverigetröjor.

Senast uppdaterat