Logotyp

Josefin Nelson - Teknisk handläggare

Josefin har sedan oktober jobbat som Teknisk handläggare på Elnät, Nätutveckling. Hon är den nya spindeln i nätet för installatörer, kunder och delvis för våra egna medarbetare.

Varför valde du att jobba på Sandviken Energi?

– Det är en spännande arbetsgivare och tjänsten som utlystes passade mig väldigt bra eftersom jag är bekant med arbetsuppgifterna från tidigare jobb, säger Josefin.
Det är också viktigt att ha en trevlig omgivning, bra stämning på arbetsplatsen och ha kollegor som jobbar mot samma mål.

Josefin Nelson Ålder: 30 år. Bor: Vallhov, Sandviken. Studiebakgrund: Industriell ekonomi, Högskolan i Gävle. Familj: 2 barn och man.

Josefin Nelson Ålder: 30 år. Bor: Vallhov, Sandviken. Studiebakgrund: Industriell ekonomi, Högskolan i Gävle. Familj: 2 barn och man.

Ny tjänst

Tjänsten som teknisk handläggare har inte funnits tidigare.
– Den behövs för att vi bättre ska kunna planera och förbereda arbetena som behöver utföras, till exempel nyanslutningar, servisändringar och anslutning av solceller.

Med hjälp av tjänsten som Teknisk handläggare kommer det nu att bli enklare för alla inblandade, när det är en funktion som hjälper till att samordna alla ärenden för föranmälan.
– Jag ser till att vi får in all information vi behöver från kunderna och installatörerna från början, följer upp och ser till att alla steg blir gjorda. Informationen går sen vidare till våra underhållssamordnare så att våra montörer kan utföra sitt arbete. Allt för att det ska bli smidigare.

När Josefin ansökte om jobbet var hon lockad av att möjligheten att jobba med utveckling. Att vara med och utveckla företaget var det som var det mest intressanta med tjänsten.
– Att kunna få vara med och påverka är viktigt.
På fritiden brukar Josefin åka skridskor med familjen, titta på bandy och åka mycket längdskidor. Hon tycker även mycket om att vara utomhus och besöka Högbo.

Teknisk ordlista

Servisledning (elnät) – Servisledningen är den ledning som går från kabelskåpet till kundens mätarskåp eller elrum. Kabelskåpet är ofta ett litet grått skåp i närheten av fastigheten.
Föranmälan – när man ska göra en nyanslutning, säkrings- och servisändringar med mera görs en föranmälan av en behörig elinstallatör.

Senast publicerad: fredag 20 december 2019 11:05

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen