Logotyp

AO-chef Gata/Entreprenad

- projektorienterad ledare med erfarenhet av entreprenad

Hos det kommunala infrastrukturbolaget Sandviken Energi pågår en förändringsresa där ständiga förbättringar och processutveckling är ledande.  

Uppdraget

Sandvikens kommun har tilldelat Sandviken Energi och affärsområdet Gata att genomföra ett kommunaltekniskt uppdrag - allt anläggande och skötsel av vägar och gator. Det utgör ca 70% deras omsättning och verksamhet. AO Gata konsulteras även av kommunen gällande projektering av olika gatuinvesteringsprojekt.

Dessutom är AO Gata till stor del spindeln i nätet för övriga affärsområden i o m deras behov av entreprenad vid underhålls- och förbättringsarbeten.Som affärsområdeschef för Gata har du verksamhets-, budget- och personalansvar för drygt 20 medarbetare. Du ingår i Sandviken Energis ledningsgrupp och du rapporterar till VD.

Du ansvarar för:

  • drift & underhåll av vägnätet på uppdrag av Sandvikens kommun. Det är innefattar förbättringar, renhållning, snöröjning/sandning, sandupptagning samt belysning för drygt ca 15 mil vägnät, via egen regi alternativt entreprenörer
  • internt entreprenadarbete tillsammans med övriga affärsområden - AO Kraft & Värme, AO Elnät, AO Vatten och AO Stadsnät, med hjälp av egen maskinpark/personal eller via entreprenörer
  • entreprenadprojekt beställt via Sandvikens kommuns tekniska avdelning, via egen regi alternativt entreprenörer
  • egen verkstad för reparationer som även erbjuds övriga kommunala bolag

I maskinparken ingår ett drygt 10-tal lastbilar, lastmaskiner och väghyvlar som servas och repareras via egen verkstad, som också stödjer övriga kommunala bolag. Du blir involverad tillsammans med inköpare i det inköpsarbete som krävs för relevant maskinpark samt upphandling av olika entreprenörer.

Kvalifikationer

Du är en dokumenterat trygg och utvecklingsorienterad ledare, som har erfarenhet av att leda relativt stora entreprenadprojekt. Du har ett eget driv och har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad.

Du har gärna en högskoleutbildning inom ex. väg och vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du är van med upphandling/inköp och gärna inom LOU. 

Villkor

Yrkestitel: Affärsområdeschef Gata/Entreprenad
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-06

Kontakt

Torgny Balkefors
torgny@balkefors-ponsiluoma.se
073-343 47 69

Senast publicerad: måndag 9 september 2019 15:16

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen