Logotyp

Dokumentationskoordinator

- självständigt driver och kvalitetssäkrar du dokumentations­processerna

Uppdraget

Det löpande underhållsarbetet är kärnan i verksamheten på Vatten. Syftet med befattningen är att tillse att nödvändig dokumentation finns och hålls uppdaterad för att möjliggöra effektivitet i beredning och planering av underhållsåtgärder och planerade investeringsprojekt.

I rollen som dokumentationskoordinator kommer du att, med fokus på VA, arbeta i vårt system och ansvara för affärsområdets anläggningsdokumentation.  Du kommer även vara en kravställare gentemot organisationen och kvalitetssäkra dokumentationen av nätinformationen i deras projekt. Du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter inom området, till vilka du förmedlar Sandviken Energi´s dokumentationskrav för nya anläggningar och nätinformation om befintliga anläggningar.

I din roll arbetar du över hela affärsområdet. Det innebär att du på ett liknande sätt som du ansvarar för dokumentationen av distributionsanläggningarna även arbetar med produktionsanläggningarnas dokumentation. Olika systemstöd används och du arbetar för att dessa används på ett effektivt och integrerat sätt så långt som möjligt.

Du är en mycket viktig del av underhållsprocessen som är central för det underhållsarbete som bedrivs inom affärsområdet. Du arbetar metodiskt med ständiga förbättringar.

Du ser i din roll till att underhållssystemet nyttjas på ett effektivt sätt genom möjliggörande av optimalt nyttjande av våra systemstöd inom underhållsarbetet. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom affärsområdet. Du rapporterar till Avdelningschef Utredning.

Kvalifikationer

Du behöver för rollen ha kunskap och erfarenhet från arbete med teknisk dokumentation, gärna från byggbranschen, industrin eller Va-verksamhet. Du har i tidigare uppdrag arbetat och verkat som en del i en grupp som genomfört mer komplexa process/projekt. Du behöver ha mycket god förmåga att hantera datoriserade systemstöd, så som Excel, ArcGIS, kartsystem och liknande. Då arbetet innebär att säkerställa och kvalitetssäkra dokumentation krävs goda kunskaper i svenska, och med fördel, även engelska. Grundläggande ritningsförståelse är en förutsättning.

I rollen är det en fördel om du har en teknisk utbildning och/eller så har du relevant arbetslivserfarenhet.

Du har god teknisk förståelse och en förmåga att vara noggrann och ansvarstagande. Du behöver ha lätt för att skapa dig en helhetssyn och klarar av att självständigt planera ditt arbete. Vi söker en pedagogisk, driven och målmedveten person, som kan vara både kravställande och stöttande.

Välkommen att bli nyckelperson till effektivt underhållsarbete!

Villkor

Yrkestitel: Dokumentationskoordinator
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-25

Ansökning sker genom Balkefors och Ponsiluomalänk till annan webbplats

Fackliga företrädare

Vision

sundsvall@vision.se

0771-44 00 00 00

Senast publicerad: torsdag 4 juli 2019 15:06

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen