Logotyp

Fjärrvärmetekniker

- du tar initiativ och ser till att skapa nöjda kunder

Fjärrvärmeverksamheten inom Sandviken Energi producerar och distribuerar fjärrvärme till centralorten Sandviken samt tätorterna Järbo och Storvik. De är en Reko fjärrvärmeleverantör, vilket betyder att de lever upp till högt ställda krav på öppenhet, jämförbarhet och förtroende. För deras kunder innebär det en trygghet!

Ditt uppdrag

Din roll blir att upprätthålla Sandviken Energis service mot villakunder med fjärrvärme samt att inom kort tillhandahålla tjänster för större fjärrvärmekunder. Här kommer att krävas hög servicenivå och tillgänglighet för att bidra till nöjda kunder. Sandviken Energi arbetar med ständiga förbättringar för operationell överlägsenhet. 


De huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att utföra underhåll av fjärrvärmecentraler, exempelvis utbyte av komponenter samt driftsättning av nya fjärrvärmecentraler tillsammans med kunder. Dessutom blir det viktigt med rådgivning vid frågor kring deras fjärrvärmecentraler och att bistå övriga i arbetsgruppen i olika arbetsuppgifter, ex. vid inkopplingsarbeten. Du kommer även att utföra värmemätarbyten. 

Du rapporterar till Distributionschefen.

Kvalifikationer

Du har gärna några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna kunskaper i reglerteknik och svets- och lödkunskap. Meriterande om du arbetat i något datoriserat underhållssystem och du har grundläggande kunskap i MS Officeprogrammen. I grunden har du en driftteknikerutbildning (inom VVS- eller energiteknik) eller likvärdigt. Du talar god svenska och engelska samt gärna ett ytterligare språk. 
Du tar initiativ och hjälper vid behov dina kollegor, är en självständig problemlösare och tar hjälp om så behövs för att alltid på bästa sätt hjälpa kunden. Du är analytisk, noggrann och tar ansvar för de som ska göras. Du har lätt för att samarbeta med andra och flexibel att prova andra lösningar samt förståelse och lojal mot ditt uppdrag.

Det är ett dagtidsuppdrag på heltid, och beredskap ingår i tjänsten enligt schema.

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Villkor

Yrkestitel: Fjärrvärmetekniker
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Körkort: Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-02
Ansök om jobbet via Balkefors & Ponsiluomalänk till annan webbplats

Kontakt

Torgny Balkefors
torgny@balkefors-ponsiluoma.se
073-343 47 69

Anna Lindqvist
anna@balkefors-ponsiluoma.se
0733-43 42 62

Senast publicerad: fredag 20 december 2019 09:38

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen