Logotyp

Två underhållsingenjörer

-med ansvar för det systematiska underhållsarbetet inom affärsområde Vatten

Vi söker dig som vill vara med på fortsättningen vår resa till att utveckla Sandviken Energis VA-verksamhet till ett föredöme inom VA-branschen. Rollens fokus är uppbyggnad och implementering av ett säkert, effektivt och systematiserat underhållsarbete enligt bolagets processer.  Tanken är att en tjänst fokuserar på distributionssidan och den andra tjänsten på VA-verken, men där båda jobbar i tätt samarbete med varandra och övriga medarbetare inom affärsområdet.

Rollen är bred och innefattar ansvar för planering, beredning, projektering och genomförande av arbetsordrar och projekt inom olika områden. Du arbetar med planerat underhåll, såväl förebyggande som avhjälpande, där djupare projektering är nödvändig. I rollen arbetar du även löpande med inköp och upphandling av material och tjänster i samarbete med inköpsorganisationen. Arbetet bedrivs med utgångspunkt i bolagets gemensamma processer för projekt och underhåll och du deltar också aktivt i övriga förbättringsarbeten inom koncernen.

Genom ditt dagliga arbete säkerställs en bra och säker drift av anläggningarna och bidrar i stor omfattning till att vi når våra mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk utbildning på högskolenivå, alternativt erhållen kunskap genom erfarenhet och tidigare arbeten. Du har troligen några års erfarenhet från likvärdig roll med fokus på underhåll. Projektledarerfarenhet är meriterande och god datorvana är en förutsättning.

Som person är du ansvarstagande, självständig och en god lagspelare. Du ser problemlösning och förbättringsarbete som inspirerande utmaningar. Det är självklart för dig att sätta säkerhet i första hand och du kan bidra med struktur och ordning och reda. Tjänsten kommer eventuellt att säkerhetsklassas och kräver därför svenskt medborgarskap. B-körkort är ett krav.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Körkort: Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-03

Ansök om jobbet via Balkefors & Ponsiluomalänk till annan webbplats

Kontakt

Ylva Ponsiluoma
ylva@balkefors-ponsiluoma.se
073-343 40 26

Anna Lindqvist
anna@balkefors-ponsiluoma.se
0733-43 42 62

Senast publicerad: tisdag 8 oktober 2019 10:54

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen