Logotyp

Verksamhetsutvecklare IT

- ansvar och utveckling av koncernövergripande IT-säkerhet

Är du rätt person för en inspirerande utvecklingsresa?

Sandviken Energi tar nu nästa steg i att bygga upp en effektiv och kompetent stödfunktion till hela koncernen genom den nya avdelningen Verksamhetsstöd. Verksamhetsstöd har till uppdrag att stödja affärsområdena att fortsätta skapa värde genom ett processorienterat och standardiserat arbetssätt.

Enheten Verksamhetsutveckling & IT kommer att ansvara för bland annat IT-arkitektur, den digitala arbetsplatsen, integrationslösningar, process- och informationsmodellering, systemägande (affärssystem, kartsystem) och IT-säkerhet. Den kommer att bestå av fem verksamhetsutvecklare, vilket vi nu söker den femte samt en dokumentsamordnare.

Din roll blir att leda, utveckla och samordna arbetet kring informations- och IT-säkerhet. Du kartlägger och förbättrar processer, genomför förstudier och föreslår lösningar på både tekniska och/eller verksamhetsutvecklande karaktär. Du analyserar nätverkstrafik för att upptäcka och utreda informations- och IT-säkerhetsincidenter samt genomför tekniska utvärderingar och rådgivning. Du är kravställare inom området vid upphandlingar, är kontaktperson mot myndigheter och har ansvar för incidentrapportering. Denna position kommer att ha ett nära samarbete med kommunens informations- och IT-säkerhetsfunktioner.

Kvalifikationer

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av verksamhetsutveckling och process- och informationsmodellering. Du har förståelse om exempelvis säkerhetsskyddslagen, NIS-direktiven, dataskyddsförordningen och ISO-27000-serien eller likande standarder. Vi tror att du i grunden har en utbildning inom IT- och informationssäkerhet från högskola, yrkesutbildning eller motsvarande.

Du är självgående och har förmåga att planera samt prioritera ditt dagliga arbete. Du vågar fatta självständiga beslut samtidigt som du får stort eget mandat att driva IT-säkerhetsfrågor.

B-körkort är ett krav. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning och lämplighetsbedömning kommer att ske.

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Villkor

Yrkestitel: Verksamhetsutvecklare IT
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-01-26
Ansök om jobbet via Balkefors & Ponsiluomalänk till annan webbplats

Kontakt

Torgny Balkefors
torgny@balkefors-ponsiluoma.se
073-343 47 69

Anna Lindqvist
anna@balkefors-ponsiluoma.se
0733-43 42 62

Senast publicerad: fredag 20 december 2019 07:48

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen