Logotyp

Vi söker beredare till elnät

- tillsammans med ett starkt team utvecklar du Sandvikens elnät

Vi söker dig som vill vara med och bidra i vår utmanande och spännande resa till att utveckla elnätet, våra arbetssätt, processer och vårt arbete mot en säker och effektiv leverans till våra kunder.

Du kommer att bli en viktig del av ett starkt och lösningsorienterat team med mycket positiv energi och ha stort ansvar i att bidra till att vi ständigt förbättrar vår verksamhet och gör oss till en trygg och effektiv leverantör av samhällsviktiga funktioner.

Om tjänsten
I rollen som Beredare kommer du vara delaktig i att ständigt förbättra och utveckla vårt arbetssätt. Målet är att utveckla en kostnadseffektiv organisation med fokus på långsiktig och hållbar utveckling av elnätet.

Dina arbetsuppgifter


  • handlägga, projektera och bereda nyanslutningar, småskalig produktion samt ändringar i elnätet

   • förstudier, projekteringar samt ta fram underlag för upphandling av investeringar

    • upprättande av beredningshandlingar enligt EBR beredarhandbok
     tillståndsfrågor och kontakter med myndigheter, leverantörer och kunder

    Kvalifikationer
    Vi tror att du är utbildad inom elkraftområdet, yrkesutbildning eller högskola samt har en EBR-certifiering. Alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet eller utbildningar erhållit motsvarande kunskaper. Du har några års erfarenhet som beredare. Då arbetet innebär flera kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du har god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska.

    Du är kundorienterad, analytisk och har förmågan att driva arbetet framåt.

    Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt förbättrar och förändrar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre.

    Säkerhetsprövning
    Då tjänsten är säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning och lämplighetsbedömning att ske.

    Senast publicerad: tisdag 5 februari 2019 15:55

    Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen