Logotyp

Vi söker en chef till Kundservice & Marknadskommunikation

- en tydlig förändringsledare med kunden i fokus

Vi på Sandviken Energi levererar bekvämlighet i form av el, fjärrvärme, bredband, gatuunderhåll samt vatten och avlopp till 39 000 invånare i kommunen.  

I vår senaste Nöjd kund-undersökning fick vi det bästa betyget någonsin sedan vi började mäta, och vi arbetar just nu för att öka vår kundnöjdhet ytterligare genom att digitalisera och på så sätt öka servicenivån. Vi söker dig som vill vara med och driva vår roliga och spännande resa till att bli ännu bättre i kontakten med våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som Chef Kundservice & Marknadskommunikation driver du en kundserviceenhet med sju medarbetare varav en teamledare samt en marknadsutvecklare. Du rapporterar till Kommunikations & marknadschefen.

Kundservice omfattar kundbemötande via alla kanaler, såväl telefon och mail som fysiska besök och digitala kanaler. Kundnöjdheten har mätts och utvecklats de senaste åren, genom ökat svar vid första kontakten och ett professionellt bemötande. Målet är att ytterligare öka kundnöjdheten genom konstruktiva digitala lösningar, en stärkt ärendeprocess och ett professionellt kundbemötande.

Nu blir nästa steg att även paketera Sandviken Energis erbjudande och förbättra koncernens marknadskommunikation. I ditt uppdrag ingår att utveckla och driva dialogen med marknaden, kunder och samarbetspartners. Idag sker utvecklingen främst via digitala lösningar. Du börjar med att rekrytera in en marknadsutvecklare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt som ledare och chef. Erfarenhet av utvecklingsroll eller processutveckling är en merit. Du har kunskap och erfarenhet av att leda grupper och människor i förändringsarbete. I grunden har du relevant högskoleutbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Du har brinnande intresse och erfarenhet av att arbeta med kundservice och marknadsföring. Vi tror att du tänker ”digitalt först”.

Som person ser vi dig som metodisk, pragmatisk, kreativ och har lätt för att driva och samarbeta med dina medarbetare.

Då tjänsten är säkerhetsklassad ska du vara svensk medborgare och säkerhetsprövning kommer att ske.

Sista ansökningsdag är 26 augusti 2018.

Läs mer om tjänsten och ansöklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Sidan publicerades: 2018-06-12 15:12
Senast uppdaterad: 2018-06-12 15:22

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen