Logotyp

Vi söker inköpare

Som inköpare blir ditt uppdrag att driva, genomföra och utveckla upphandlingar och upphandlingsprocessen. Du har en nära dialog med affärsområdena och agerar konsultativt inför och under upphandlingar inom de olika varu- & tjänstekategorierna. Din nyfikenhet och ditt omvärldsbevakande förhållningssätt gör att du utvecklar ett nära, proffessionellt och affärsmässigt samarbete med olika relevanta leverantörer. 

Utifrån Sandviken Energis prioriterade behov genomför du tillsammans med affärsområdena upphandlingar av ramavtal, förnyad konkurrensutsättning utifrån gällande ramavtal, samt direktupphandlingar utförda i konkurrens.

Att utveckla upphandlingsprocessen utifrån rutiner, metoder och mallar inom upphandling och avtalsförvaltning är en annan viktig arbetsuppgift. Du bidrar med din kompetens och utbildar företaget i grundläggande upphandlingskunskap, som ger fördelar i framtida upphandlingsarbeten. Inköparen ingår i avdelningen Hållbarhet.

Kvalifikationer

Du ska ha jobbat ett par år med inköp och har kunskap av offentlig upphandling (LOU/LUF) och även av entreprenadupphandlingar AB 04/ABT06. Du har arbetat i ett etablerat upphandlingssystem och ser digitalisering som ett steg framåt. Du kan inköpsprocessens alla steg och kan arbeta med olika utvärderingsmodeller och prissättningar.
Du är affärsmässig och drivs av den goda affären. För dig är att ta ansvar självklart. Du drivs av att leverera resultat som bidrar till verksamhetens mål. Din projektledningsförmåga syns i ditt sätt att leda och utveckla inköpsprocesserna med de olika intressenterna. Kanske främst genom din pedagogiska och kommunikativa förhållningssätt.

Jobbet kräver att du kan läsa, tolka och förstå lagstiftningstext och du kan även utrycka dig väl både i skrift och tal.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-29länk till annan webbplats

Senast publicerad: tisdag 14 maj 2019 14:58

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen