Logotyp

Sandviken Energi tar över driften av Sandvikenhus bredbandsnät

Sandviken Energi tar över driften av Sandvikenhus bredbandsnät. Du som bor hos Sandvikenhus får fler och snabbare tjänster men du måste göra om ditt val av tjänsteleverantör.

För att säkra kvaliteten på bredbandsnätet inleder Sandvikenhus ett samarbete med oss på Sandviken Energi. Vi kommer att ta över driften av Sandvikenhus bredbandsnät och du kommer i och med detta att få tillgång till fler och snabbare tjänster, bland annat internetabonnemang
med hastigheter upp till 1000Mbit och TV via bredbandsnätet (IPTV).

Val av tjänsteleverantör

I samband med att Sandviken Energi tar över driften, kommer du att behöva göra om ditt val av tjänsteleverantör (internetleverantör). Alla nuvarande tjänsteleverantörer har fått erbjudande om att leverera tjänster även i det nya bredbandsnätet. Nätet kommer vara öppet även fortsättningsvis så att du kan välja mellan olika leverantörer för dina bredbandstjänster.

Vi beräknar att du kommer att kunna göra ditt val av tjänsteleverantör i november/december. Innan förändringen äger rum får du som berörs mer information av oss.

Om du bor i Vallhov

Vissa av Sandvikenhus hyresgäster i Vallhov har en fiberkonverter i lägenheten. Vi kommer att behöva tillträde till dessa lägenheter, eftersom den utrustningen måste bytas ut i samband med att Sandviken Energi tar över driften. Du som berörs av detta kommer att bli kontaktad innan arbetet påbörjas.

Sidan publicerades: 2017-09-21 14:22
Senast uppdaterad: 2017-11-14 14:22

Sandviken Energi AB | tel vxl: 026-24 16 00 | e-post: info@sandvikenenergi.se | Kontakta oss | Om webbplatsen