Logo

Vi underhåller stadsnätet och uppgraderar teknisk utrustning

För att framtidssäkra fibernätet och kommande leveranser av bredbandstjänst kommer vi att uppgradera vår tekniska utrustning. Under arbetet kommer ett driftavbrott att ske på din bredbandstjänst.

Familjemedlemmar som surfar på telefoner och dator

För att framtidssäkra fibernätet och kommande leveranser av bredbandstjänst kommer vi att uppgradera vår tekniska utrustning. Under arbetet kommer ett driftavbrott att ske för kunder som har bredbandstjänst.

Arbetet påbörjas i Storvik där vårt arbete pågår måndag till fredag 18 mars-12 april mellan klockan 8:00-16:00. Någon gång under den perioden kommer kunder i Storvik som har bredbandstjänst omfattas av ett driftavbrott.

Fungerar allt inte som det ska efter driftavbrottet – testa att starta om fiberboxen och din router genom att dra ur strömkabeln och vänta 10 sekunder innan du stoppar i den igen. Om det ändå inte fungerar är du välkommen att felanmälan via våra e-tjänster eller kontakta vår support tel. 026-24 21 21.

Vad händer just nu?

mars 2024

Kunder informeras om det kommande arbetet.

Den här sidan kommer uppdateras med mer information inom kort.

Tidplan

Underhållsarbetet kommer pågå under hela året. Kunder i Storvik berörs måndag till fredag 18 mars-12 april mellan klockan 8:00-16:00.

Frågor

Har du frågor om vårt underhållsarbete och hur du påverkas är du välkommen att kontakta vår Kundservice.

Senast uppdaterat